Снимка: БулфотоИзпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че очаква труден мач

...
Снимка: БулфотоИзпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че очаква труден мач
Коментари Харесай

Петричев: Този Лудогорец ще е много силен, не мога да си представя да играем само в събота

Снимка: Булфото

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев съобщи, че чака сложен мач против Динамо (Брест) в Лига Европа, написа Спортал.бг.

Шефът на " орлите " обаче е оптимист и не желае да си мисли, че тимът няма да играе в шампионата, а единствено във вътрешното състезание.

" Очакванията са за сложен мач с един твърд съперник, който е задоволително окуражен да играе за първи път в историята си в групите на Лига Европа. Ще бъде доста мъчно. Надявам се нашият тим да е задоволително подготвен физически, душевен и тактически, с цел да можем да спечелим мача и да влезем в групите. Това е нашата цел. Дано сме ефикасни в нахлуване и в отбрана и с малко шанс да зарадваме нашите почитатели и всички, които обичат Лудогорец. Не е елементарно, само че малко по малко намираме ритъма си. Този Лудогорец ще бъде доста мощен. Въпросът е след какъв брой време. С всеки ден би трябвало да растем и да демонстрираме положително лице и да играем сполучливо в евротурнирите.

Цикълът сряда-събота не притеснява Лудогорец. Не мога да си показва, че можем да играем единствено събота-събота. Не сме привикнали ", сподели Петричев преди заминаването за Беларус от летище Варна.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР